Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ

Με τη συμμετοχή δεκάδων κατοίκων του Χολαργού, μελών και φίλων του Συλλόγου Δανειοληπτών Τραπεζών και Οφειλετών Δημοσίου και του Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, έγινε την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στο καφέ Work εκδήλωση με θέμα:  κινηματική και νομική αντιμετώπιση των αντιλαϊκών κυβερνητικών μέτρων σχετικά με τα "κόκκινα" δάνεια. 

Στην εκδήλωση, όπου μίλησαν εκπρόσωποι του Κινήματος και του Συλλόγου, κυριάρχησε αγωνιστικό κλίμα ...
και η διάθεση όσων παραβρέθηκαν να μην επιτρέψουν να περάσουν τα μέτρα της κυβέρνησης και των ξένων δανειστών, που αποβλέπουν σε μαζικούς πλειστηριασμούς, κατασχέσεις και στο ξεσπίτωμα χιλιάδων οικογενειών. 

Τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη της οργάνωσης, της συσπείρωσης και της συμμετοχής των ίδιων των πολιτών σε όλες τις γειτονιές σε επιτροπές αγώνα, που θα πρωτοστατούν στην ενημέρωση του λαού και στην πάλη για την αποτροπή των πλειστηριασμών. 

Στις σημερινές συνθήκες που αποχτά ιδιαίτερη σημασία η έμπρακτη αλληλεγγύη σε κάθε διωκόμενο αγωνιστή, οι παραβρισκόμενοι έκφρασαν την υποστήριξη και την συμπαράστασή τους στους απειλούμενους με έκδοση στην Ιταλία φοιτητές, καθώς και στον αγωνιστή Βασίλη Παπαδόπουλο, που δικάζεται την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων.

ΑΘΗΝΑ  23 Νοεμβρίου  2015

Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
Σύλλογος Δανειοληπτών Τραπεζών και Οφειλετών Δημοσίου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου