Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Είναι αυτοί που ΔΕΝ βολεύτηκαν αν και θα μπορούσαν, είναι αυτοί που ΔΕΝ το βάζουν κάτω ακόμα και αν ΔΕΝ υπάρχει φως μπροστά, είναι αυτοί που ΔΕΝ κάνουν πίσω όταν τους τρέχουν σε αστυνομίες και δικαστήρια, είναι αυτοί που ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.

" Άνθρωποι που κάνουν πραγματικό έργο, βοηθάνε και αγωνίζονται για τα δικαιώματα μας και οι πράξεις τους συνάδουν με τα λόγια τους τα οποία "μεταφέρουν" έξω από την ασφάλεια του καναπέ τους. 

Δεν φοβούνται και δεν κάνουν πίσω με την δικαιολογία του "δεν βαριέσαι τίποτα δεν θ'αλλαξει". 

Ρομαντικοί? 
Ίσως...
Αλλά μόνο με αυτούς μπορεί ν'αλλαξει ο κόσμος. 

Είναι στην πρώτη γραμμή όταν οι υπόλοιποι μιλάμε για επανάσταση και όπλα από την ζεστή "φωλιά" του σπιτιού μας. Χρησιμοποιούν όνομα και επώνυμο στο "συγγραφικό" τους έργο, χωρίς να κρύβονται πίσω από ψευδώνυμα και μάσκες όταν δηλώνουν τις ιδέες τους ή την φιλοσοφία τους. 

 Κάθε ατάκα, ρητό ή τσιτάτο αν θέλετε, το έχουν κάνει πρώτα πράξη και μετά το ποστάρουν στο φατσοβιβλίο.

Είναι αυτοί που στα 12 ήθελαν ν'αλλαξουν τον κόσμο και στα 30,35,40....80 το κάνουν με την ίδια ορμή και δύναμη που είχαν τότε. 

Είναι αυτοί που ΔΕΝ βολεύτηκαν αν και θα μπορούσαν, είναι αυτοί που ΔΕΝ το βάζουν κάτω ακόμα και αν ΔΕΝ υπάρχει φως μπροστά, είναι αυτοί που ΔΕΝ κάνουν πίσω όταν τους τρέχουν σε αστυνομίες και δικαστήρια, είναι αυτοί που ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ."

 Ιφιγένεια
(Εισαγωγικό σχόλιο της φίλης Ιφιγένειας στη σελίδα της στο Facebook σχετικά με την ανάρτηση:
ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ: Πανηγυρική Αθώωση του Βασίλη Παπαδόπουλου και άλλων αγωνιστών στη Λάρισα )

https://www.facebook.com/groups/kinimadenplirono.eu/
Categories:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου